Feel the Joy. Rent a car Beograd

Save up to 35% Pay Now Rates

Rent a car Beograd

Galaxy pro rent a car Beograd je porodična firma koja se bavi iznajmljivanjem automobila. Naš cilj je da uz profesionalnu uslugu i niske cene zadovoljimo želje i najzahtevnijih klijenata. Osnovana u avgustu 2012. godine rent a car beograd Galaxy pro za kratko vreme smo uspeli da zadobijemo poverenje velikog broja klijenata kako u regionu tako i širom sveta. Mi smo jedini rent a car Beograd koja radi u 3 smene i samim tim smo dostupni za Vas 24h dnevno. U ponudi imamo isključivo nove automobile i više nego korektnu cenu u koju se možete uveriti na stranici cenovnik. Avion Vam sleće veoma rano ili kasno? Mi smo idealna opcija za Vas, jer za razliku od drugih rent a car agencija mi ne naplaćujemo dodatno za kasno ili rano preuzimanje i vraćanje automobila.

Od početka osnivanja, trudimo se da svi naši klijenti budu zadovoljni našim uslugama i da nam se sa osmehom vraćaju.
Iz tog razloga, preporučuju naš rent a car beograd Galaxy pro svojim prijateljima i porodici. Ukoliko želite da budete u toku o našim novim automobilima i akcijama koje nudimo, dodajte nas na facebook stranici, google+ ili twitter-u. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, tu smo za Vas 24h dnevno na telefon
+381-11-405-91-49.

galaxy pro

Pravo na VIP karticu sticete vec pri 3 iznajmljivanju automobila, bez obzira na duzinu najma. Pogodnosti koje stičete posedovanjem VIP kartice su sledeći:

– Specijalni popusti
– Iznajmljivanje automobila bez depozita
– Usluge pranje vozila u najmu (jednom nedeljno)
– Popust na Wi-Fi u vozilu
Još jedan od razloga da se odlučite za pouzdanu rent a car agenciju Galaxy pro Beograd koji Vam je dostupan 24h dnevno.

Apartmani Janković

U sklopu poslovnice rent a car Beograd Galaxy pro nalazi se i recepcija apartmana Janković.
Iznajmljivanjem apartmana se bavimo uspešno već 10 godina i to je u vlasništvu “starijeg” Jankovića. Od samog osnivanja, u svim zamislima i kreativnim idejama učestvuje čitava porodica. “Mlađi” Janković se osamostalio i u sklopu uslužnih delatnosti otvorio rent a car beograd Galaxy pro nasledivši dar od svog oca. Tako da, sad zajedničkim snagama vode posao – svako svoj, a opet u sklopu iste firme i istom vrstom posla – uslugama.
Udobni i moderno sređeni apartmani u mirnom delu grada. Nalazimo se na 5 km od Trga republike. Obezbeđen siguran i besplatan parking za sve goste. Besplatan brzi internet, klimatizovani svi apartmani. Uspešno sarađujemo sa booking.com već 5 godina.
Za više informacija posetite našu web stranicu www.apartmanijankovic.com