Feel the Joy. Rent a car Beograd

Save up to 35% Pay Now Rates

Najam kombija i kampera

Najam putničkog kombija

Pružamo Vam mogućnost iznajmljivanja putničkih kombija sa 8 ili 9 mesta sa ili bez vozača. U ponudi trenutno imamo 3 tipa putničkog kombija i to:

Opel Vivaro B 8+1 2016. godište u visokoj opremi (navigacija, start-stop sistem, tempomat, parking senzore, multi medijalni uredjaj) odnosno sve što je potrebno za savršeno putovanje.

Mercedes Vito 7+1 pored odličnih voznih osobina odlikuje i komfor u vožnji kojem doprinose dvoja klizna vrata i automatski menjač. Jedini kombi na tržištu sa voznim osobinama putničkog automobila.

Renault Trafic 2016 1.6 cdti BiTurbo je pravo rešenje kada je potreban prevoz manje grupe ljudi. Osim što ga karakteriše 9 mesta uključujući i vozača, ovo vozilo ima zapreminu prtljažnika od čak 1000L što ga sasvim sigurno izdvaja od drugih.

Pročitajte više…

Najam kampera

Ponosni smo što možemo da Vam omogućimo putovanje iz snova našim kamper vozilom. Idealna opcija za osobe avanturističkog duha, zaljubljene parove i sve one ljude koji nisu zadovoljni turističkim aranžmanima sa unapred predvidjenim sadržajima koji ograničavaju vreme i slobodu kretanja. Uživajte u lepo osmišljenom prostoru koji sadrži sve što Vam je neophodno za duži boravak na Vašem putovanju iz snova. Opremljen udobnim krevetom, kuhinjom sa pratećim elementima, wc-om, tuš kabinom, toplom vodom, webasto sistemom i klima uređajem, naše kamp vozilo pružiće Vam neverovatno iskustvo. Za razliku od kamp prikolica čije je parkiranje dozvoljeno samo u kampovima, kamper vozilo možete parkirati na bilo kom parking mestu, što Vam pruža veću mobilnost na Vašem putovanju. Naš kamper ima rampu koja Vam omogućuje transport dodatnog prevoznog sredstva bilo da je bicikl, skuter ili veći motor.

Pročitajte više…